ALPHA ONE

Yksiliukurunkoinen takajousitus

Valloita vuoret uuden yksiliukurunkoisen Alpha One® -takajousituksen avulla. Liukurunkojousituksessa olevan kahden rungon sijasta järjestelmän alumiininen yksittäisliukurunko kulkee aivan Power Claw™ -telamaton keskeltä. Toiminto mahdollistaa vaivattoman syvän lumen kaarreajon, kallistukset ja rinteen poikittaisajon ja paljon muuta. Mikään muu moottorikelkka ei pääse edes lähelle. 

Yksitankoinen Alpha One-takajousitus

Yksiliukurunkoinen taka-jousitus

Yksiliukurunkoinen Alpha One® -takajousitus on ensimmäinen kaltaisensa takajousitus. Vallankumouksellisen muutoksen myötä on siirrytty kahden rungon käytöstä yhteen runkoon, mikä tuottaa sen Power Claw -telamattoon tukipisteen, joten voit kivuta vaivattomasti rinnettä ylös. Puristettu alumiinirakenne ja magnesiumkiinnityspisteet tekevät tästä kevyestä ja sulavalinjaisesta muotoilusta helpommin hallittavan ja ketterämmän.

ALPHA Onen parempi ohjattavuus

Parempi ohjattavuus

Yksittäistukipisteen ansiosta moottorikelkka kallistuu ja laskeutuu vaivattomasti jokaiseen kaarteeseen ja sivuttaiseen rinneajoon. Kukaan ei pääse lähellekään kiitämääsi reittiä. Entistä vähäisemmällä vaivalla mahdollisuutesi ovat rajattomat.

Alpha on kevyt sekä alussa että lopussa

KEVYT SEKÄ ALUSSA ETTÄ LOPUSSA

Alpha One -moottorikelkoilla kevyt suorituskykyisyys on täysin normaalia. Siinä missä kaksiliukurunkoiset jousitukset keräävät lunta telastoon, yksittäinen liukurunko karistaa lumen pois tehokkaasti. Kelkka pysyy kevyenä ja helposti käsiteltävänä koko päivän ajan.