Alpha One

Yksiliukurunkoinen takajousitus

Valloita vuoret uuden yksitankoisen ALPHA ONE® -takajousituksen avulla. Liukurunkojousituksessa olevan kahden rungon sijasta järjestelmän alumiininen yksittäisliukurunko kulkee aivan Power Claw™ -telamaton keskeltä. Toiminto mahdollistaa vaivattoman syvän lumen kaarreajon, kallistukset ja rinteen poikittaisajon ja paljon muuta. 

Alpha One -tekniikat moottorikelkkoihin

YKSILIUKURUNKOINEN TAKAJOUSITUS

Yksiliukurunkoinen ALPHA ONE -takajousitus on ensimmäinen kaltaisensa takajousitus. Muutoksen myötä on siirrytty kahden rungon käytöstä yhteen runkoon, mikä tuottaa sen Power Claw -telamattoon tukipisteen, joten voit kivuta vaivattomasti rinnettä ylös. Puristettu alumiinirakenne ja magnesiumkiinnityspisteet tekevät tästä kevyestä ja sulavalinjaisesta muotoilusta helpommin hallittavan ja ketterämmän.

Alpha One -tekniikka moottorikelkkoihin

Parempi ohjattavuus

Yksittäistukipisteen ansiosta moottorikelkka kallistuu ja laskeutuu vaivattomasti jokaiseen kaarteeseen. Pidemmälläkin telamatolla kelkkasi kestää tiukempia käännöksiä teknisissä tilanteissa kuin lyhyillä telamatoilla varustetut, kaksikiskoiset moottorikelkat. Verraton suorituskyky avaa rajattomat mahdollisuudet.

Alpha One -tekniikka moottorikelkkoihin

KEVYT SEKÄ ALUSSA ETTÄ LOPUSSA

ALPHA ONE -moottorikelkoilla kevyt suorituskykyisyys on täysin normaalia. Siinä missä kaksiliukurunkoiset jousitukset keräävät lunta telastoon, yksittäinen liukurunko karistaa lumen pois tehokkaasti. Tämän lisäksi liukujärjestelmä tasaa lumella liukumisen koko telamaton leveydeltä, joten kelkka uppoaa vähemmän ja pysyy liikkeellä koko päivän ajan.