ATACH

CATALYST-lukitusjärjestelmä

Moottorikelkkasi tulisi sopia kaikkiin tarpeisiisi, ja nyt täysin uuden ATACH-nelipistelukitusjärjestelmän avulla voit räätälöidä ajoneuvoasi hetkessä. Tämän vallankumouksellisen järjestelmän avulla voit asentaa ja poistaa lisävarusteita hetkessä, joten voit muokata kelkasta itsellesi sopivan niin kotona, esittelytilassa kuin maastossa.

Lukitse helposti

Kaikissa CATALYST-malleissa on vähintään kaksi tehdasasennettua kiinnityskohtaa ATACH-lisävarusteita varten. Asennus on nopeaa ja helppoa: liu'uta lisävaruste paikoilleen yhdellä napsautuksella. Et tarvitse muutoksia, kiinnikkeitä tai työkaluja.

Kestävä rakenne

ATACH on suunniteltu vaativimpiin olosuhteisiin. Tämä kestävä järjestelmä on rakennettu erittäin lujasta komposiitista, ja siinä käytetään pölysuojuksia järjestelmän puhtaana pitämiseen, kun sitä ei käytetä.

Suojaa varusteesi

Lisävarusteet ovat turvassa, kun ne asennetaan ATACH-nelipistelukitusjärjestelmän avulla. Mukana toimitetulla avaimella lukitset lisävarusteet kelkkaasi varkauden ehkäisemiseksi. Vaikka päättäisit olla käyttämättä varkaudenestolukkoa, lisävarusteet pysyvät turvallisesti kelkkaan kiinnitettyinä.