Mikä on Textron-yhtiö

LUE LISÄÄ EMOYHTIÖSTÄMME

Textron Inc. (NYSE: TXT) ei ole pelkästään yksi maailman tunnetuimmista monialayrityksistä, vaan se on hajautetun liiketoimintamallin pioneeri.

Vuonna 1923 perustettu Textron on kasvanut yritysverkostoksi, jonka kokonaisliikevaihto on 14,2 miljardia dollaria ja jolla on noin 35 000 työntekijää sekä toimitiloja ja toimintoja 25 maassa monimuotoista ja maailmanlaajuista asiakaspohjaa palvelemassa. Textronin kotipaikka on Providence, Rhode Island, Yhdysvallat. Yhtiö on 228. sijalla Yhdysvaltojen suurimpien yritysten FORTUNE 500 -listalla. Organisatorisesti Textron koostuu useista tytäryhtiöistä ja toimintajaostoista, jotka ovat vastuussa yritystensä päivittäistoiminnoista.

Vaikka olemme ylpeitä pitkästä historiastamme, olemme vieläkin innostuneempia tulevaisuudesta. Textron on monialayhtiö, joka on tunnettu vahvoista tuotemerkeistään, huippuluokan yritysprosesseistaan ja lahjakkaasta henkilöstöstään. Asettamalla asiakkaat kaiken toiminnan keskiöön Textron jatkaa kasvamistaan alan johtavana toimijana vahvojen brändiensä avulla. Näitä ovat esimerkiksi BellCessnaBeechcraftKautexLycomingE-Z-GO ja Textron Systems.

Arctic Cat liittyi Textroniin vuonna 2017. Ajoneuvojemme suunnittelee ja valmistaa nykyisin Textron Specialized Vehicles, Textron-jaosto, joka valmistaa myös kuluttaja-asiakkaille ja teollisuuden käyttöön tarkoitettuja Cushman-ajoneuvoja, E-Z-GO-golfautoja, Jacobsen-nurmenhoitolaitteita ja Textronin maatukilaitteita lentokentille.