CATALYST ON SAAPUNUT

Odottamasi ajoelämys

Olet varmasti kuullut syntyneestä innostuksesta, jonka Catalyst on saanut aikaan. Arctic Cat Catalyst on täysin uudenlainen moottorikelkka, joka mullistaa moottorikelkkailun. CATALYST-runko tarjoaa paljon enemmän kuin vain aggressiivisen ja nykyaikaisen ulkonäön. Sen kehittyneet ominaisuudet erottavat sen kaikesta aiemmin näkemästäsi. On aika katsoa tyylikästä, aerodynaamista muotoilua pidemmälle, sillä Catalyst muuttaa kaiken.

Tutustu CATALYSTiin

Teimme kaiken uusiksi suksista alkaen, jotta voisimme tarjota sinulle täysin uudenlaisen ajokokemuksen. Tutki tämän interaktiivisen työkalun avulla ominaisuuksia, jotka tekevät CATALYSTista sen, mitä olet odottanut.

kierrä
Ladataan…
Kalibroitu jousitus

CATALYST-runkoon sovellettu kokonaissuunnittelu sopii ihanteellisesti kaikkiin ajotyyleihin ja yhdistyy perinteiseen jousitukseen ja ohjaukseen, mikä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kullekin segmentille. Reittikelkka- ja crossover-mallien tuoteperheissä vetoakseli sekä etu- ja takajousitus on sijoitettu vielä taaemmaksi kelkan tasapainon optimoimiseksi ja maavaran lisäämiseksi. Laskemalla ylempiä A-tukivarsia ja lyhentämällä olka-akseleita tämä uusi rakenne mahdollistaa herkemmin reagoivan kelkan, jonka kaarreajo on parantunut. Innovatiivinen muotoilu tarjoaa kevyemmän ja tiukemman tuntuman, kun välitetty ohjaus yhdistettynä progressiivisuuteen, joka käyttää ensin vipuvoimaa aivan kuten ohjaustehostin.

Vuoristoajossa kuljettajan ajoasento on optimoitu kantavuutta varten. CATALYST-alustan alempi painopiste toimii yhdessä kuljettajan kanssa ja parantaa nousuja, kallistuksia ja laskuja. Siinä on myös kelkan keskilinjalla oleva vertikaalinen ohjaus kevyemmän ja reagoivamman ajokokemuksen saavuttamiseksi. Se saavutetaan integroimalla uudet ilmanottojärjestelmä, pakoputkisto ja runko. Lisäksi uudet olka-akselit ja etujousitus on optimoitu reitin ulkopuolisia liikkeitä varten, mutta ne ovat edelleen toimivia reittiajossa.

Kallistettu moottori

Kapeassa, tiiviissä ja täysin tasapainoisessa alustassa on Arctic Catin ainutlaatuinen taaksepäin kallistettu moottori. Suunnittelussa hyödynnetään erittäin luotettavaa ja edelleen kehitettyä 125 hevosvoiman C-TEC2™ 600
-kaksitahtimoottoria, jossa on kompakti rakenne, kevyt pakoputkisto, imupuoli ja pakopuoli molemmat moottorin etupuolella ja koko moottori on sijoitettu matalalle optimaalisen vakauden takaamiseksi. Tämän uuden tasapainon ansiosta tunnet eron aina kun ajat.

Matalampi painopiste

Catalystin alustan, moottorin, voimansiirron ja pakoputkiston innovatiivinen kompkati sijoittaminen tuo painopisteen matalalle ja lähelle ajajaa, eli kelkan hallinta onnistuu entistä paremmin ja nopeatkin käännökset ovat tuntuvasti helpompia.

ATACH™-lisävaruste-
järjestelmä

CATALYST-rungossa on ensimmäinen sisäänrakennettu lisävarustejärjestelmä, jossa on avaimella avattava kiinnitys kelkkaan erilaisten laukkujen ja lisävarusteiden kiinnittämiseksi. Ei yhtäkään rumaa niittiä tai pulttia. ATACH™ on saumattomasti integroitu, helppo käyttää ja täysin turvallinen. Tämä on vain alkua – pysy kartalla järjestelmään pian lisättävistä uusista lisävarusteista.

Kokonaan uudenlainen runko

Erittäin luja teräsmateriaali ja yksiosainen runko alumiinitunnelilla tarjoaa vankan tuen ja alan parhaan kestävyyden sekä optimoidun, kompaktin rakenteen, joka on tiiviis ja ergonominen. Täysin uusi, moderni suunnittelu tarjoaa paremmat rungon hitsausliitokset rasituksen vähentämiseksi. Tämä johtaa vahvoihin, tehokkaihin komponentteihin, joita on helppo huoltaa.

Helppo huollettavuus

Vankka uusi hihnakäyttöinen ensiöveto parantaa suorituskykyä vähemmillä osilla, mikä tekee huollosta ennennäkemättömän helppoa. Useita välitysvaihtoehtoja varten suunnitellun säädettävän keskietäisyyden ansiosta myös hihnan vaihto on yksinkertaista. Kelkan eri osien käyttö on vaivatonta CATALYST-rungon ansiosta: Koripaneelien työkalutonta avausta varten suunniteltu muotoilu mahdollistaa nopean pääsyn osiin, kuten hihnaan, öljysäiliöön ja jäähdytysnesteeseen. Pääset myös käsittelemään akkua vain kääntämällä istuinta.

Uudistettu ergonomia

Kelkan kapeampi kelkan rakenne ja polttoainesäiliön optimoitu muoto parantavat ohjattavuutta, ketteryyttä ja mukavuutta ajettaessa CATALYST- kelkkaa. Uudistettujen koripaneelien, kapean, kartiomaisen tunnelin ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta tämä runko tarjoaa ihanteellisen ajokokemuksen kuljettajalle. Käynnistysnaru kuluu vähemmän sen uuden ohjauksen ansiosta. Kaikkiin kolmeen segmenttiin optimoidut uudelleen suunnitellut astinlaudat ja komposiittiset jalkatuet vähentävät jalkoihin tulevaa tärinää. Yhdessä keskitetyn suunnittelun kanssa nämä ergonomiset uudistukset minimoivat ajajan väsymyksen ja antavat sinulle enemmän itsevarmuutta ja parantavat ajon hallintaa.

10 % vähemmän painoa

Vähemmillä osilla, kevyemmillä istuimilla, täysin uudistetulla imusarjalla ja monilla muilla painoa vähentävillä komponenteilla varustettu CATALYST-runko mahdollistaa suuren 10 prosentin suuruisen painonpudotuksen reittiajo-, crossover- ja vuoristosegmentin malleissa. ADAPT variaattori ja eri osien kiinnikkeiden vähennys auttavat vähentämään painoa, ja uusi hihnaensiövetojärjestelmä painaa alle puolet aiemman ketjuvetojärjestelmän painosta. Sen lisäksi CATALYST-malleissa moottori on kiinnitetty komposiitista tehdyllä vääntöä kestävällä tukivarrella, johon on integroitu kytkinmen suoja. Painonvähennyksen lisäksi se myös vähentää moottorista tulevaa tärinää.

ENNAKKOTILAUKSET ALKAVAT 7. MAALISKUUTA

CATALYST-runko on saatavilla kaikkiin vuosimallin 2024 ajoneuvoihin 600 kuution moottoreilla.

Seuraa päivityksiä alustasta
vuoristo catalyst arctic cat

Vuoristo

reitti kelkka zr catalyst arctic cat moottorikelkka

Reitti

crossover catalyst arctic cat

Crossover

KYSY INSINÖÖRILTÄ

CATALYST on saapunut, ja nyt on tilaisuutesi oppia lisää uudesta rungosta sekä sen luoneista miehistä ja naisista.

KATSO, MITÄ MUUT SANOVAT