UUDISTETTU 858-MOOTTORI CATALYSTILLE

Uusi tehopakkaus on täällä

Toista video

NOPEUTTA, TEHOA JA KETTERYYTTÄ

CATALYST™-alusta mullisti sekä vuoristo-, reitti- että crossover-kuljettajien ajokokemuksen. 858-moottorin avulla voit venyttää rajoja entisestään alan helppokäyttöisimmän ajoneuvokokonaisuuden tehon ansiosta.

  • Arctic Cat on suunnitellut 858-moottorin vuosikymmenten kehitystyön pohjalta erityisesti Arctic Catille. Erityisesti CATALYST-alustalle suunnitellun 858-mallin patentoitu muotoilu parantaa tehoa, ketteryyttä ja hallintaa. Ylivoimaisen kelkan suunnittelussa ei tehty kompromisseja keskilinjan ohjauksesta aina painonpudotusta ja suorituskykyä lisäävien komponenttien integroimiseen. 

  • 858 cc:n moottori tarjoaa kaikki hevosvoimat ja ilmavirran, joita erinomaiseen suorituskykyyn tarvitaan. Ilmanottojärjestelmä maksimoi ilmavirran ja lisää tehoa, kun taas useat moottoritilan lisätuloaukot ehkäisevät lumen sisäänpääsyä, jotta kaikissa olosuhteissa voidaan saavuttaa optimaalinen suorituskyky. Uusi patentoitu pakoaukkojen venttiilirakenne pysyy myös tiukasti männässä sen liikkuessa. Näin saadaan aikaan tasaisempi pakoaukon ilmavirta laajemman r/min-alueen ansiosta sekä pää- että lisäportissa – ja puhtaammat päästöt. 

  • Verrattuna Arctic Catin 794-kuutioiseen moottoriin 858 tarjoaa 11 % enemmän tehoa ja vääntömomenttia 4 % kevyemmässä muodossa. Näin saavutat optimaalisen teho-painosuhteen, joka mahdollistaa nopeamman kiihtyvyyden ja herkemmän, innostavan ajokokemuksen. Säilyttääkseen CATALYST-alustan kevyen ja kompaktin koon Arctic Cat on käyttänyt 85 mm:n avarrusta ja tehostanut samalla moottoria 75,6-tahtiseksi saavuttaakseen lisää hevosvoimaa ja syvää, pohjatonta vääntömomenttia, joka vetää lujasti ja tasaisesti koko r/min-alueella. Tuloksena on tehokas helpommin ajettava kelkka, joka nostaa syvän lumen, vaativien reittien ja erämaa-ajamisen uudelle tasolle. 

  • CATALYST-alustan kanssa toimivat keskitetty massa ja matala painopiste tarjoavat tarkkuutta ja hallintaa, joka eroaa täysin aiemmin kokemastasi. Innovatiivinen kallistettu moottorirakenne saavuttaa markkinoiden parhaan moottorikelkkojen massan keskityksen, mutta on silti kevyt ja kompakti. Tuloksena on tehokas, helppokäyttöinen kelkka. 

  • CATALYST-alusta on suunniteltu kestäväksi ja helposti huollettavaksi, eikä 858-moottori eroa siitä. Pienemmän osamäärän ja kampikammion integroidun kiinnitysrakenteen ansiosta se on vahvempi, tukevampi ja helpompi huoltaa. CATALYST-moottorikelkkojen helposti irrotettavien, täysin työkaluttomien muovipaneelien ansiosta pääset nopeasti käsittelemään tärkeitä osia ja ihailemaan pinnan alla olevaa kauneutta. 

Tutustu CATALYSTiin

Teimme kaiken uusiksi suksista alkaen, jotta voisimme tarjota sinulle täysin uudenlaisen ajokokemuksen. Tutki tämän interaktiivisen työkalun avulla ominaisuuksia, jotka tekevät CATALYSTista sen, mitä olet odottanut.

kierrä
Ladataan…
Kalibroitu jousitus

CATALYST-runkoon sovellettu kokonaissuunnittelu sopii ihanteellisesti kaikkiin ajotyyleihin ja yhdistyy perinteiseen jousitukseen ja ohjaukseen, mikä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kullekin segmentille. Reittikelkka- ja crossover-mallien tuoteperheissä vetoakseli sekä etu- ja takajousitus on sijoitettu vielä taaemmaksi kelkan tasapainon optimoimiseksi ja maavaran lisäämiseksi. Laskemalla ylempiä A-tukivarsia ja lyhentämällä olka-akseleita tämä uusi rakenne mahdollistaa herkemmin reagoivan kelkan, jonka kaarreajo on parantunut. Innovatiivinen muotoilu tarjoaa kevyemmän ja tiukemman tuntuman, kun välitetty ohjaus yhdistettynä progressiivisuuteen, joka käyttää ensin vipuvoimaa aivan kuten ohjaustehostin.

Vuoristoajossa kuljettajan ajoasento on optimoitu kantavuutta varten. CATALYST-alustan alempi painopiste toimii yhdessä kuljettajan kanssa ja parantaa nousuja, kallistuksia ja laskuja. Siinä on myös kelkan keskilinjalla oleva vertikaalinen ohjaus kevyemmän ja reagoivamman ajokokemuksen saavuttamiseksi. Se saavutetaan integroimalla uudet ilmanottojärjestelmä, pakoputkisto ja runko. Lisäksi uudet olka-akselit ja etujousitus on optimoitu reitin ulkopuolisia liikkeitä varten, mutta ne ovat edelleen toimivia reittiajossa.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

Kallistettu moottori

Kapeassa, tiiviissä ja täysin tasapainoisessa CATALYST-alustassa on Arctic Catin ainutlaatuinen taaksepäin kallistettu moottorirakenne sekä 858- että 600-moottorille. Rakenteen ansiosta olemme pystyneet sijoittamaan moottorin lähemmäs maata, mikä laskee kelkan painopistettä jokaisen ajon aikana tuntemasi optimaalisen vakauden saavuttamiseksi. 

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

Matalampi painopiste

Aloittamalla keskeltä ja keskittämällä painavimmat osat CATALYST-alustalle Arctic Catin insinöörit ovat suunnitelleet herkemmin reagoivan mallin, joka rasittaa kuljettajaa vähemmän kuin koskaan ennen. Kaikki tässä alustassa on optimoitu pitämään paino keskitettynä ja tasapainossa, ainutlaatuisesta kallistetusta moottorirakenteesta aina innovatiiviseen ja kapeaan ADAPT-variaattorijärjestelmään. 10,4 gallonan polttoainesäiliön muoto on osa tätä ennennäkemätöntä rakennetta tarjoten samalla aggressiivisen ergonomian ja ylläpitäen jatkuvaa polttoaineen saantia.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

ATACH™-lisävaruste-
järjestelmä

CATALYST-rungossa on ensimmäinen sisäänrakennettu lisävarustejärjestelmä, jossa on avaimella avattava kiinnitys kelkkaan erilaisten laukkujen ja lisävarusteiden kiinnittämiseksi. Ei yhtäkään rumaa niittiä tai pulttia. ATACH™ on saumattomasti integroitu, helppo käyttää ja täysin turvallinen. Tämä on vain alkua – pysy kartalla järjestelmään pian lisättävistä uusista lisävarusteista.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

Kokonaan uudenlainen runko

Erittäin luja teräsmateriaali ja yksiosainen runko alumiinitunnelilla tarjoaa vankan tuen ja alan parhaan kestävyyden sekä optimoidun, kompaktin rakenteen, joka on tiiviis ja ergonominen. Runko, jota on paranneltu kattavalla FEA-testauksella ja reaalimaailman kestävyystestauksella, on osa CATALYSTin kevyttä keskitettyä rakennetta. Uudet lujat ja kevyet yksiosaiset tunnelit täydentävät rungon etuosaa ja komposiittiosia antaen kuljettajalle ylivoimaisen kokemuksen. Tämä johtaa vahvoihin, tehokkaihin komponentteihin, joita on helppo huoltaa.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

Helppo huollettavuus

Vankka uusi hihnakäyttöinen ensiöveto parantaa suorituskykyä vähemmillä osilla, mikä tekee huollosta ennennäkemättömän helppoa. Useita välitysvaihtoehtoja varten suunnitellun säädettävän keskietäisyyden ansiosta myös hihnan vaihto on yksinkertaista. Kelkan eri osien käyttö on vaivatonta CATALYST-rungon ansiosta: Koripaneelien työkalutonta avausta varten suunniteltu muotoilu mahdollistaa nopean pääsyn osiin, kuten hihnaan, öljysäiliöön ja jäähdytysnesteeseen. Pääset myös käsittelemään akkua vain kääntämällä istuinta.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

Uudistettu ergonomia

Kelkan kapeampi kelkan rakenne ja polttoainesäiliön optimoitu muoto parantavat ohjattavuutta, ketteryyttä ja mukavuutta ajettaessa CATALYST- kelkkaa. Uudistettujen koripaneelien, kapean, kartiomaisen tunnelin ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta tämä runko tarjoaa ihanteellisen ajokokemuksen kuljettajalle. Käynnistysnaru kuluu vähemmän sen uuden ohjauksen ansiosta. Kaikkiin kolmeen segmenttiin optimoidut uudelleen suunnitellut astinlaudat ja komposiittiset jalkatuet vähentävät jalkoihin tulevaa tärinää. Yhdessä keskitetyn suunnittelun kanssa nämä ergonomiset uudistukset minimoivat ajajan väsymyksen ja antavat sinulle enemmän itsevarmuutta ja parantavat ajon hallintaa.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

10 % vähemmän painoa

Vähemmillä osilla, kevyemmillä istuimilla, täysin uudistetulla imusarjalla ja monilla muilla painoa vähentävillä komponenteilla varustettu CATALYST-runko mahdollistaa suuren 10 prosentin suuruisen painonpudotuksen reittiajo-, crossover- ja vuoristosegmentin malleissa. ADAPT variaattori ja eri osien kiinnikkeiden vähennys auttavat vähentämään painoa, ja uusi hihnaensiövetojärjestelmä painaa alle puolet aiemman ketjuvetojärjestelmän painosta.

Kuvassa mallivuoden 2024 ajoneuvo

Moottori

Tehokas uusi 858-moottori on Arctic Catin erityisesti CATALYST-alustaa varten valmistama. Matalan painopisteensä lisäksi 858 perustuu keskilinjan ohjaukseen, ja siinä on käytetty painoa vähentäviä komponentteja lisäämään ketteryyttä ja suorituskykyä, joten saat nopeamman ja tinkimättömän ajokokemuksen joka kerta. Tätä tehokasta vaihtoehtoa täydentää luotettava C-TEC2™ 600 -kaksitahtimoottorimme. Tiivis rakenne yksinoikeudella valmistetun pakoaukon, edessä olevan ilmanohjaimen ja matalan painopisteen ansiosta takaa uskomattoman vakauden ja yhtä innostavan ajon.

KAIKILLE KULJETTAJILLE

Jokainen CATALYST-moottorikelkka on suunniteltu ja optimoitu vastaamaan erityisiä suorituskyky-, käsittely- ja tasapainotarpeitasi. 858- tai 600-moottorivaihtoehtojen ansiosta on helppo löytää täydellinen kelkka mihin tahansa vuoristo-, reitti- tai crossover-ajoon. 

Rekisteröidy, niin saat uusimmat tiedot

KYSY INSINÖÖRILTÄ

CATALYST-alusta nosti kuljettajien odotuksia, ja nyt 858-moottori nostaa riman yhä korkeammalle. Opi lisää 858-moottorista tiimiltä, joka sen kehitti.

USKO KEHUJA