Usein kysyttyjä kysymyksiä

MIKSI ARCTIC CAT -NIMI ON UUDELLEEN KÄYTÖSSÄ?

Intohimo voi muuttaa ihmisiä. Muuttaa mielipiteitä. Lopulta voimme palata samaan paikkaan perheemme pariin. Koska uskolliset Arctic Cat -käyttäjät ja moottoriurheiluharrastajat vaativat sitä, Arctic Cat® palaa jälleen ATV-mönkijöiden ja SSV-ajoneuvojen pariin vuonna 2019.

MISTÄ SAA LISÄTIETOJA ARCTIC CAT -TUOTTEISTA?

Kysy paikalliselta valtuutetulta Arctic Cat -jälleenmyyjältä tietoja tuotteista, hinnoittelusta ja saatavuudesta. Myös verkkosivustomme on hyödyllinen tietolähde, koska siellä on ajankohtaisia tietoja ja uutisia Arctic Cat -tuotteista. Voit ottaa yhteyttä lähellä sijaitsevaan jälleenmyyjään jälleenmyyjähakumme avulla. Saat päivityksiä uutuustuotteista, kampanjoista ja kylkiäisistä sähköpostitse tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme täältä.

MISSÄ AJONEUVO PITÄISI HUOLLATTAA JA KORJAUTTAA?

Suosittelemme ajoneuvosi huollattamista tai korjauttamista valtuutetulla Arctic Cat -jälleenmyyjällä. Voit etsiä lähellä sijaitsevan jälleenmyyjän jälleenmyyjähakumme avulla.

MISTÄ ARCTIC CAT- TAI TEXTRONIN OFF ROAD -AJONEUVON OMISTAJAN OPPAAN VOI LÖYTÄÄ?

Lataa 2015–2018 Textron Off Roadin valmistamien tuotteiden omistajan opas täältä. Jos et löydä ajoneuvosi opasta, ota meihin suoraan yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen arcticcatinfo@textron.com.

MISTÄ ARCTIC CAT- TAI TEXTRONIN OFF ROAD -AJONEUVON HUOLTO-OPPAAN VOI LÖYTÄÄ?

Huolto-oppaat ovat ostettavissa paikalliselta valtuutetulta jälleenmyyjältä. Jos kyseessä on vuoden 2010 vanhempi malli, ota meihin suoraan yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen arcticcatinfo@textron.com.

MISTÄ VOI HANKKIA AITOJA ARCTIC CAT -OSIA JA -LISÄVARUSTEITA?

Myymme Arctic Cat -osia ja -lisävarusteita valtuutettujen jälleenmyyjien verkostomme kautta. Voit etsiä lähellä sijaitsevan jälleenmyyjän jälleenmyyjähakumme avulla.

TARJOAAKO ARCTIC CAT RAHOITUSVAIHTOEHTOJA?

Kysy paikalliselta Arctic Cat -jälleenmyyjältä rahoitusvaihtoehdoista.

KENEEN VOIN OTTAA YHTEYTTÄ KESKUSTELLAKSENI SPONSOROINTIMAHDOLLISUUKSISTA?

Ota meihin yhteyttä suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen arcticcatinfo@textron.com.

MILLAINEN TAKUU UUDESSA ARCTIC CAT -AJONEUVOSSANI ON?

Takuun kattavuus vaihtelee malleittain ja valmistusvuosittain. Kysy ajoneuvosta paikalliselta valtuutetulta jälleenmyyjältäsi asiakaspalvelutiimiltämme.

MITEN VOIN SELVITTÄÄ, ONKO ARCTIC CAT -AJONEUVOLLENI ANNETTU VOIMASSA OLEVA TAKAISINKUTSU?

Voit ottaa yhteyttä paikalliseen Arctic Cat -jälleenmyyjään, joka voi tarkistaa ajoneuvon huoltohistorian määrittääkseen, onko se kutsuttu takaisin korjaukseen tai pitääkö se toimittaa korjattavaksi. Tiedot ovat saatavilla myös verkkosivustollamme.

VOIKO ARCTIC CAT -AJONEUVON SAADA KOTIIN TOIMITETTUNA?

Tiedustele paikalliselta Arctic Cat -jälleenmyyjältäsi mahdollisuutta saada ajoneuvo kotiin toimitettuna. Voit etsiä lähellä sijaitsevan jälleenmyyjän jälleenmyyjähakumme avulla.

MITEN VOIN SAADA UUDEN AVAIMEN?

Jos sinulla on tallessa jokin alkuperäisistä ajoneuvon käynnistysavaimista, tiedustele paikalliselta jälleenmyyjältä uutta avainta. Jos olet hukannut kaikki Arctic Catin avaimesi, virtalukko on vaihdettava. Voit ostaa uuden virtalukon paikalliselta Arctic Cat -jälleenmyyjältä.

VOIKO AJONEUVONI TAKUUTA SIIRTÄÄ?

Ei, alkuperäinen valmistajan takuu ei ole siirrettävissä muille omistajille tai ajoneuvoihin.

ONKO TEKNISET TUKIPYYNNÖT KOORDINOITAVA VALTUUTETUN ARCTIC CAT -JÄLLEENMYYJÄN KAUTTA?

Kyllä.

MILLÄ LOMAKKEELLA VOIN LÄHETTÄÄ KYSYMYKSEN ARCTIC CAT -AJONEUVOSTANI ASIAKASPALVELULLE?

Mene Arctic Catin asiakaspalvelusivulle, täytä lomake ja lähetä se asiakaspalvelun edustajalle.

MINULLA ON PUETTAVIA ARCTIC CAT -TUOTTEITA JA -TARROJA. VOIKO NIITÄ VAIHTAA PUETTAVIIN TEXTRON OFF ROAD -TUOTTEISIIN JA -TARROIHIN.

Ei.

ONKO TEXTRON OFF ROAD -OHEISTUOTTEITA EDELLEEN MYYNNISSÄ?

Ei.

VOINKO UUDELLEENNIMETÄ TEXTRON OFF ROAD -AJONEUVONI ARCTIC CAT -NIMISEKSI?

Kyllä, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään, joka voi auttaa tilaamaan uudelleennimeämissarjan vuoden 2018 tai 2019 Textron Off Road -ajoneuvomallille.