Tietoja Arctic Cat -yhtiöstä

Intohimo on voimaa.

Se voi pienentää vuoria. Tee kovasta päiväurakasta hyvin suoritettu työ. Lisäksi se voi nostaa vaatimattomista lähtökohdista alkaneen Minnesotasta kotoisin olevan yhtiön yhdeksi moottoriurheilun inspiroivimmista nimistä. Arctic Cat® -yhtiössä elämme unohtumattomuutta varten ja tavoittelemme mahdotonta. Koska kun intohimomme tarkkuussuunniteltuihin koneisiin ja intohimosi luonnon tutkimiseen yhdistyvät, mikään ei ole tavoittamattomissa.

Yhtiön historia

Yhtiö perustettiin pohjoisessa, kasvatettiin lumella ja hiekalla ja hankki kannuksensa auttamalla seikkailijoita testaamaan rajojaan. Silti kotipaikkamme on edelleen Minnesotan laajoilla tasangoilla. Arctic Catin perustaja oli Edgar Hetteen vuonna 1962, ja yhtiöstä tuli johtava moottorikelkkojen, SSV-ajoneuvojen ja ATV-mönkijöiden valmistaja reittiajosta, kilpailusta ja ystävien ja perheiden yhdistämisestä koostuvien vuosikymmenten varrella. Yhteisömme on tiivis, innokas ja ylpeä. Olemme mielellämme osa sitä.

Vuonna 2017 alkoi uusi aikakausi Arctic Catin historiassa, kun liityimme  Textron Inc. -tuotemerkkien perheeseen, johon kuuluu Bell®-helikoptereita, Cessnan lentokoneita ja monia muita tuotteita. Textronin perinteisen tehon, suorituskyvyn ja tarkkuussuunnittelun ansiosta off-road-tuotemerkin nimeksi päätettiin muuttaa Textron Off Road aiemman Arctic Catin sijasta.

Textron Off Road -tuotemerkin alla olemme julkaisseet joitakin toistaiseksi innostavimmista ajoneuvoistamme, mukaan lukien kauan odotettu Wildcat XX, jossa on alan johtava jousitusjärjestelmä. Kuunneltuamme uskollisia asiakkaitamme on käynyt selväksi, että heidän intohimonsa Arctic Cat -tuotemerkkiä kohtaan säilyy voimakkaana. Siksi vuonna 2019 päätimme, että off-road-ajoneuvojemme tulisi olla jälleen Arctic Cat -nimellä kulkevia.

Nykyisin suurin osa valmistuksesta tapahtuu toimitiloissamme Minnesotan Thief River Fallsissa, missä takapihallamme kulkee reittejä ja vuoristoon on vain päivän ajomatka. Ajoneuvomme valloittavat maailman, mutta ne syntyvät yhdysvaltalaisten työntekijöiden käsissä ja amerikkalaisen työetiikan voimin. Se on vain yksi lisäsyy, jonka takia olemme ylpeitä jokaisesta valmistamastamme laitteesta.

TÄMÄ ON TEXTRON

Lue emoyhtiöstämme ja sen tunnetuimmista brändeistä.