Black Cats

Vuoriston ykkönen

Arctic Cat tavoittelee täydelistä ajosuoritusta ja vie sinut kokonaan uudelle tasolle. Nämä kuskimme - vuoriston mestarit puskevat tätä kohti taidoillaan ja intohimollaan. Olemme ylpeitä, että he ovat meidän tiimissämme. Black Cats motto on Live to ride and be the best.

Rob Kincaid
Rob Kincaid

Rob Kincaid

Vuoristo

Rob oli elämää suurempi hahmo. Verrattomalla persoonallisuudellaan hän jätti jälkensä alaan ja on ikuisesti lajilegenda. Rob oli paljon enemmän kuin pelkkä moottorikelkkakuljettaja. Hän oli myös hieno isä, aviomies ja monien opastaja. Rob on aina oleva osa Black Cats -perhettä.

David McClure
David McClure

David McClure

Vuoristo

Idahon osavaltion Swan Valleystä kotoisin oleva David on palkittu mäkikisakilpailija, joka on voittanut kahdeksan maailmanmestaruutta, kaksi King of the Hill -palkintoa ja saanut vieläkin enemmän ystäviä ja muistoja matkan varrelta.

Riley Kincaid
Riley Kincaid

Riley Kincaid

Vuoristo

Riley Kincaid on nuori tulokas vuoristo- ja mäkikisamaailmassa. Vuoristo-ajon legendan Rob Kincaidin poikana Riley lähes syntyi moottorikelkan päällä. Hänen intohimonsa lajiin on hänellä verissä.

Maverick Walker
Maverick Walker

Maverick Walker

Vuoristo

USAn luoteisosasta länsirannikolta tulevan Maverick Walkerin kotipaikka on Colville, Washington. Maverick on nöyrä kuljettajia, mutta sitä ei ole helppo uskoa hänen aggressiivisen ajotyylinsä perusteella. Voit nähdä Maverickin suorastaan lentävän Arctic Catillaan.

Kyle Saxton
Kyle Saxton

Kyle Saxton

Vuoristo

Montanan paras kuljettaja Kyle Saxton tunnetaan näyttävyydestään. Kyle menee paikkoihin, joista monet haaveilevat mutta joihin vain harvat yltävät.