Mallivuoden 2022 päivitys

Aivan ensimmäiseksi haluamme kiittää juuri sinua siitä, että olet osa Arctic Cat -perhettä. Ymmärrämme turhautumisesi, ja huolesi on kuultu. Kuten todennäköisesti tiedätte, globaalin toimitusketjun häiriötila on vaikuttanut moniin yrityksiin, mukaan lukien Arctic Cat. Tarvittavien osien ennennäkemättömän puutteen ja viivästymisten vuoksi monien mallivuoden 2022 Snowmageddon-ajoneuvojen toimitukset ovat viivästyneet viime kuukausien aikana.

Tiimimme jatkaa henkilöstön ja tuotantolinjojen optimointia toimitusten tukemiseksi komponenttien tullessa saataville. Tämä edellyttää, että arvioimme tilanteen uudelleen päivittäin maksimoidaksemme sen, mitä voimme rakentaa joka päivä.

Osatoimittajien pulasta huolimatta työskentelemme ahkerasti toimittaaksemme täysin valmiita 2022 Snowmageddon-ajoneuvoja niin pian kuin voimme ja olemme toimittaneet yli puolet 2022 Snowmageddon-kelkoista lokakuusta 2021 lähtien.

Kiitos vielä kerran lujasta uskollisuudestanne Arctic Cat -brändiä kohtaan ja näinä vaikeina aikoina osoittamastanne kärsivällisyydestä. Tiedämme, että haluat olla ulkona luonnossa, löytää seikkailuja ja luoda muistoja Arctic Cat -kelkkasi selässä. Toivomme, että ymmärrät, että teemme kaiken voitavamme toimittaaksemme moottorikelkkasi sinulle. Arvostamme myös sitä, että ymmärrät, että tämä tilanne ei ole jälleenmyyjiemme hallinnassa. Heillä on viimeisimmät tiedot, joten ole heihin yhteydessä saadaksesi tilauksesi tilaa koskevia päivityksiä. 

       -- Arctic Cat -tiimi