Uusi moottorikelkkailua juhlistava kampanja
12. kesäkuuta 2019

Uusi moottorikelkkailua juhlistava kampanja

HASLETT, Michigan, 31. toukokuuta 2019: Moottorikelkkavalmistajat järjestävät ja tukevat yhdessä uutta Pohjois-Amerikan ”International Snowmobile Celebration” (kansainvälinen moottorikelkkajuhla) -tapahtumaa, joka on suunnattu jälleenmyyjille ja järjestetään 25.–27. lokakuuta 2019.  Jälleenmyyjiin keskittyvässä tapahtumassa juhlistetaan moottorikelkkayhteisöä ja valmistaudutaan tulevaan kelkkailukauteen. Kaikki moottorikelkkojen jälleenmyyjät, paikalliset kerhot, yhdistykset ja järjestöt kaikkialta Yhdysvalloista ovat tervetulleita tapahtumaan.

Juhlamalli perustuu suosittuun ”Snöskoters Dag” (moottorikelkkapäivä) -tapahtumaan,

joka on järjestetty Ruotsissa 40 vuoden ajan. Ruotsissa tapahtuma alkoi 1970-luvulla ja laajeni nopeasti 1980-luvulla, kun moottorikelkkailun suosio kasvoi Ruotsissa. Tapahtuman menestys perustuu hauskan perheviikonlopun luomiseen ja jälleenmyyjien, seurojen, yhdistysten, tiedotusvälineiden ja muiden alan sidosryhmien osallistumiseen.

Moottorikelkkojen jälleenmyyjät voivat hyödyntää tapahtumaa aloittamalla myyntikauden tuotteiden, osien, vaatteiden ja lisävarusteiden erikoistarjouksilla. Vanhoja ja kustomoituja moottorikelkkoja, hinausajoneuvoja ja latukoneita esitteleviä ”Esittele ja loista” -tapahtumia saa järjestää erittäin mielellään. Myös moottorikelkkojen ja perävaunujen turvallisuuskoulutus-, huolto- ja talvitarkistustapahtumat ovat jälleenmyyjille sopivia tutustumisen arvoisia tapahtumatyyppejä.  

”International Snowmobile Celebration” on hauska koko perheen festivaalityyppinen tapahtuma, jossa grillaus, virvokkeet, musiikki ja avoin ilmapiiri saavat moottorikelkkailijat valmiiksi tulevaa kelkkailukautta varten! Jälleenmyyjiin otetaan yhteyttä koko kesän ajan, jotta he rohkaistuvat osallistumaan 25.–27. lokakuuta 2019 järjestettävään juhlaan. Valmistajat tukevat tapahtumaa tarjoamalla sitä isännöiville jälleenmyyjille osuuskauppatyylisen korvauksen.

Moottorikelkkaseuroille suositellaan osallistumista paikallisten jälleenmyyjien kanssa toimintoihin ja mahdollisuuksien mukaan seuraaviin: ruokatarjoilut, erityistapahtumien koordinointi, turvallisuusoppituntien järjestäminen, jos tapahtumassa tarjotaan mahdollisuus uusien jäsenten ja vapaaehtoisten löytämiseen.

Moottorikelkkojen jälleenmyyjiä suositellaan ottamaan yhteyttä paikallisiin kauppakamareihin, vierailija- ja kokouskeskuksiin ja paikallisiin tiedotusvälineisiin ja pyytämän tukea ja apua tapahtuman järjestämiseen. 

Moottorikelkkailu on tärkeä osa talvimatkailutaloutta kaikkialla Pohjois-Amerikan lumivyöhykkeellä. ”International Snowmobile Celebration” on täydellinen mahdollisuus tuoda harrastajat yhteen ja käynnistää kelkkailukausi nauttien moottorikelkkailuperheen elämäntavasta.

Juhlistetaan tämän vuoden lokakuussa International Snowmobile Celebration -tapahtumaa yhtenä suurena perheenä. Valmistajat, jälleenmyyjät, yhdistykset ja seurat ottavat mahdollisuuden työskennellä yhdessä ja juhlistaa moottorikelkkailua valmistautuen uuteen hienoon talven moottorikelkkailukauteen.

Lisätietoja on osoitteissa www.snowmobile.org ja www.gosnowmobiling.org

Yhteystiedot: Ed Klim

Kansainvälinen moottorikelkkavalmistajien yhdistys – International Snowmobile Manufacturers Association (ISMA)

1640 Haslett Road

Haslett, Michigan 48840

Puhelinnro (517) 339 7788

Faksi (517) 339 7798

www.snowmobile.org

www.gosnowmobiling.org

www.avosmotoneiges.org