Uskollinen Arctic Cat -käyttäjä vakuuttui Textron Off Roadin Havoc™ X -mallista
7. maaliskuuta 2018

Kun Ben Olson Pohjois-Dakotan Hunterista kävi paikallisella jälleenmyyjällään Dakota Catilla ostaakseen uuden SSV-ajoneuvon, hänelle oli selvää, minkä tuotemerkin hän valitsisi. Uskollisena Arctic Cat® -käyttäjänä Olson oli valmis kokeilemaan Textron Off Roadin uutta Havoc X -mallia.

”Olen omistanut 2010 Prowler™- ja 2016 Wildcat™ X -mallisia ajoneuvoja. Havoc X on niiden täydellinen yhdistelmä. Siinä yhdistyvät Prowlerin käytännöllisyys ja Wildcat X:n tehokkuus”, Olson sanoi. ”Lisäksi käyttämäni jälleenmyyjä on ehdottomasti maan paras.”

Olson ei tiennyt Textron Off Roadista ennen Arctic Catin ostoa, mutta hän vaikuttui yhtiön tekemästä työmäärästä Havoc X:n kehittämiseksi. Hänen mukaansa ajoneuvo aiheuttaa ”pöhinää" SSV-ajoneuvomarkkinoilla”, koska hänen mielestään mikään muu ajoneuvo ei ole varustettu yhtä laadukkaasti ja samanlaisilla ominaisuuksilla.

Ajoneuvoaan pääasiassa vapaa-aikanaan Minnesotassa reittiajoon tai Pohjois-Dakotan hiekkateillä käyttävä Olson aikoo metsästää ja käyttää ajoneuvoa työtarkoituksiin. Olson nimeää alansa parhaan jousituksen ja maavaran kahdeksi pääsyyksi, joiden perusteella hän on valinnut ostamansa tuotteen. Muut ominaisuudet, jotka houkuttelivat hänet ajoneuvon pariin, olivat sen 957-kuutioinen sadan hevosvoiman moottori, King-iskunvaimentimet sekä hinaus- ja kuljetusominaisuudet. Pilkkimisen kannalta mikään ei vedä vertoja istuinten takana olevalle jääkairan ja onkivälineiden säilytykseen riittävälle runsaalle tilalle.

Vaikka Olson ei ole voinut kulkea ajoneuvolla pitkiä matkoja Pohjois-Dakotan talven takia, hän on vakuuttunut Havoc X:n ominaisuuksista. Tämä kauan itseään ”Arctic Cat -kundiksi” kutsunut käyttäjä on lisännyt Textron Off Roadin määritteeseensä.