ODOTUS ON OHI

Vuoden 2024 Arctic Cat -mallisto

TUTUSTU MALLISTOON

ÄLÄ MISSAA

Arctic Cat 2024mallisto on täällä ja muuttaa pelin hengen. Olitpa siten cruisailija tai adrenaliiniossi, meiltä löytyy kelkka tarpeisiisi. Lisäksi kaikissa 600-sarjan kelkkojen TÄYSIN UUDEN CATALYST-alustan avulla voit mullistaa ajotapasi.

Etkö tiedä, mistä aloittaa? Etsi täydellinen kelkkasi ostajan oppaamme avulla jo tänään.

ETSI AJONEUVO

TÄYSIN UUSI

CATALYST-RUNKO

Täysin uusi CATALYST-runko on valmis muuttamaan näkemyksesi moottorikelkkailusta. Tämä vallankumouksellinen runko on rakennettu alusta alkaen niin, että siinä on ennennäkemättömät painonkevennykset vuoristo-, crossover- ja reitti-kelkkoja varten sekä uusittu ergonomia ja uudelleenkalibroitu jousitus. Parannukset eivät lopu siihen – tutustu ominaisuuksiin, jotka erottavat CATALYST-mallin kilpailijoistaan.

ATACH-NELIPISTELUKITUSJÄRJESTELMÄ

ATACH-nelipistelukitusjärjestelmä tekee lisävarusteiden kiinnittämisestä kelkkaan ennennäkemättömän helppoa. CATALYST-alustassa on ensimmäinen sisäänrakennettu lisävarustejärjestelmä, jossa on avainlukot erilaisten laukkujen ja tarvikkeiden kiinnittämiseksi kelkkaan. ATACH on saumattomasti integroitu ja täysin turvallinen, joten voit mukauttaa ajoneuvon helposti juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

PANTERA 7000

Lämmitetyn kahden hengen istuimen ansiosta Pantera sopii ylelliseen ajoon yhdessä, mutta älä anna mukavan suunnittelun hämätä sinua. 1049-kuutioinen nelitahtimoottori tarjoaa riittävästi tehoa, jotta voit tutkia maastoa sydämesi kyllyydestä.

Arctic Cat 2024 mallisto on täynnä vertaansa vailla olevia vuoristo-, crossover-, reitti ja hyöty-, nuorisokelkat, jotka on suunniteltu herättämään huomiota lumella ja sen ulkopuolella.

TEKNIIKKAA

TASAISTA AJOA. JOKA KERTA.

ADAPT™-variaattori

Kapea ADAPT-variaattori tarjoaa tasaisen suorituskyvyn ja pidemmän hihnan käyttöiän sekä paremman kaasuvasteen ja tasaisen tehonsiirron. Saatavana kaikkiin täysikokoisiin kelkkoihin.

VAPAUS REAGOIDA

Ajon aikana säädettävä ATAC-jousitus

ATAC:n kanssa ei tarvitse enää arvailla. Tämän järjestelmän avulla voit säätää jousitustasi ohjaustankoon kiinnitetyn painikkeen avulla. Kun maasto äkillisesti muuttuu, voit säätää jousitusta hetkessä. Saatavana tietyissä malleissa.

VERRATONTA SUORITUSKYKYÄ

Yksiliukurunkoinen ALPHA ONE -takajousitus

Avaa vuoristo ALPHA ONE Single-Beam -takajousituksen avulla. Sen yksikiskoisen rakenteen ansiosta voit kokea vaivatonta kaarreajoa, kallistuksia ja rinneajoa. Saatavana kaikkiin vuoristomalleihin ja Riot X -malliin.