Takaisinkutsu 19–727

Takaisinkutsupäivä: 5. maaliskuuta 2019

Takaisinkutsun numero: 19–727

TAKAISINKUTSUN YHTEENVETO

TUOTTEEN NIMI:

Stampede- ja Rustlerin hyötykäyttöön tarkoitetut maastoajoneuvot (ROV)

VAARAN AIHEUTTAJA: alempi etujousituksen varsi voi pettää ja aiheuttaa onnettomuusriskin. 

KORJAAVA TOIMENPIDE: korjaus

Asiakkaiden tulee välittömästi lopettaa takaisinkutsuttujen ROV-maastoajoneuvojen käyttö ja ottaa yhteyttä TSV:hen / Arctic Catiin maksuttoman korjauksen ajankohdasta sopimista varten. Arctic Cat ottaa suoraan yhteyttä kaikkiin tunnettuihin tuotteen ostajiin. Jos tarvitset apua valtuutetun jälleenmyyjän löytämisessä tämän korjauksen suorittamista varten, ota yhteyttä Arctic Catiin.  

KULUTTAJA-ASIAKKAIDEN YHTEYDENOTOT: 

Arctic Catiin voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 800 279 6851 maanantaista perjantaihin kello 8.00–17.00 Pohjois-Amerikan keskisen aikavyöhykkeen (Central Time) aikaa tai verkossa osoitteessa www.textronoffroad.com ja napsauttamalla sivun alareunassa olevaa kohtaa Takaisinkutsutiedot.

TAKAISINKUTSUTIEDOT:

LAITTEET:

Tietoja tuotteesta 700 (lisäksi tietoja tuotteesta 70, joita myytiin Kanadassa).

KUVAUS: 

Tämä takaisinkutsu koskee kaikkia Artic Catin vuoden 2018 Stampede- ja Rustler-mallisia SSV-maastoajoneuvoja, joiden sarjanumero on 9003240–9004062. Takaisinkutsuttuja ajoneuvoja myytiin erivärisinä, niissä on neljä pyörää ja kaksi- tai nelipaikkaiset SSV-istuimet. Stampede-malleissa lukee Textron Off Road molemmin puolin kuomun aluetta ja Stampede laatikon molemmin puolin. Rustler-malleissa lukee Rustler 850 molemmin puolin kuomun aluetta, ja 4X4 laatikon molemmin puolin. Sarjanumero on kuomun alla kaikissa malleissa.

ONNETTOMUUDET/LOUKKAANTUMISET:

Yhtiö on saanut neljä ilmoitusta etujousituksen varren pettämisestä. Loukkaantumisia tai onnettomuuksia ei ole ilmoitettu. 

MYYNTIPAIKAT:

Textron Off Road- ja Arctic Cat -jälleenmyyjät 2017.9.–2018.12. keskimäärin hintaan 13 800–16 000 $.

VALMISTAJA:

Arctic Cat Inc., jonka kotipaikka on Thief River Falls, Minnesota ja joka on Georgian Augustassa toimivan Textron Specialized Vehiclesin tytäryhtiö.

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Yhteistyömaa: Kanada

Yhtiö toteutti tämän takaisinkutsun vapaaehtoisesti CPSC:n nopeutetun takaisinkutsuprosessin mukaisesti. Nopeutetut takaisinkutsuprosessit toteutetaan CPSC:n kanssa toimimaan sitoutuneiden yhtiöiden aloitteesta, jotta takaisinkutsusta voidaan ilmoittaa nopeasti ja kuluttajia suojella korjaavin toimenpitein.

Espanja: 301 504 7800