Takaisinkutsu 19–726

Takaisinkutsupäivä: 5. maaliskuuta 2019

Takaisinkutsun numero: 19–726

TAKAISINKUTSUN YHTEENVETO:

TUOTTEEN NIMI:

Hyötykäyttöön tarkoitetut Havoc-maastoajoneuvot

VAARAN AIHEUTTAJA: Polttoaine voi vuotaa polttoaineletkusta ja aiheuttaa tulipaloriskin. 

KORJAAVA TOIMENPIDE: korjaus

Asiakkaiden tulee välittömästi lopettaa takaisinkutsuttujen ajoneuvojen käyttö ja ottaa yhteyttä Arctic Catiin maksuttoman korjauksen ajankohdasta sopimista varten. Arctic Cat ottaa suoraan yhteyttä kaikkiin tunnettuihin tuotteen ostajiin.  

KULUTTAJA-ASIAKKAIDEN YHTEYDENOTOT: 

Arctic Catiin voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 800 279 6851 maanantaista perjantaihin kello 8.00–17.00 Pohjois-Amerikan keskisen aikavyöhykkeen (Central Time) aikaa tai verkossa osoitteessa www.textronoffroad.com ja napsauttamalla sivun alareunassa olevaa kohtaa Takaisinkutsutiedot.

TAKAISINKUTSUTIEDOT:

LAITTEET:

Tietoja tuotteesta 200

KUVAUS: 

Tähän takaisinkutsuun kuuluvat Arctic Catin valmistamat vuoden 2019 malliset hyötykäyttöön tarkoitetut Textron Havoc -maastoajoneuvot. Kaksipaikkaisia ajoneuvoja on kolmella väriyhdistelmällä:  Charcoal metallic ja musta, punainen ja musta tai valkoinen ja musta. Ajoneuvoihin on painettu Textron Off Road kuvun molemmin puolin ja Havoc molemmin puolin takakuljetuslaatikkoa. Ajoneuvon sarjanumerot (VIN), jotka päättyvät 9007497–9007717, kuuluvat tähän takaisinkutsuun. VIN on painettu ajoneuvon etukuomun alle.

ONNETTOMUUDET/LOUKKAANTUMISET:

Ei ilmoituksia 

MYYNTIPAIKAT:

Textron Off Road- ja Arctic Cat -jälleenmyyjät 2018.10.–2019.1. keskimäärin hintaan 14 000–18 000 $.

VALMISTAJA:

Arctic Cat Inc., jonka kotipaikka on Thief River Falls, Minnesota ja joka on Georgian Augustassa toimivan Textron Specialized Vehiclesin tytäryhtiö.

Valmistusmaa: Yhdysvallat


Yhtiö toteutti tämän takaisinkutsun vapaaehtoisesti CPSC:n nopeutetun takaisinkutsuprosessin mukaisesti. Nopeutetut takaisinkutsuprosessit toteutetaan CPSC:n kanssa toimimaan sitoutuneiden yhtiöiden aloitteesta, jotta takaisinkutsusta voidaan ilmoittaa nopeasti ja kuluttajia suojella korjaavin toimenpitein.