Takaisinkutsu 18–307

 Takaisinkutsupäivä: 16. maaliskuuta 2017

Takaisinkutsun numero: 18–307

TAKAISINKUTSUN YHTEENVETO:

TUOTTEEN NIMI:

Arctic Cat ROV-ajoneuvot, joiden kanssa on myyty vinssisarjoja

VAARAN AIHEUTTAJA: Kuljettajan istuimen alla oleva vinssisolenoidi voi ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalovaaran. 

KORJAAVA TOIMENPIDE: korjaus

Asiakkaiden tulee välittömästi lopettaa takaisinkutsuttujen ROV-maastoajoneuvojen käyttö ja ottaa yhteyttä Arctic Catiin maksuttoman korjauksen ajankohdasta sopimista varten. Arctic Cat ottaa suoraan yhteyttä kaikkiin tunnettuihin tuotteen ostajiin.  

KULUTTAJA-ASIAKKAIDEN YHTEYDENOTOT: 

Arctic Cat antaa lisätietoja puhelimitse numerossa 800 279 6851 maanantaista perjantaihin kello 8.00–17.00 Pohjois-Amerikan keskisen aikavyöhykkeen (Central Time) aikaa sekä verkossa osoitteessa www.arcticcat.com ja valitsemalla Asiakaspalvelu ja sitten Tuotteen takaisinkutsu.

TAKAISINKUTSUTIEDOT:

LAITTEET:

Tietoja 300:n ROV-ajoneuvoista ja 3 000:n vinssilisävarustesarjoista (lisäksi 124:n tuotteita myytiin Kanadassa)

KUVAUS: 

Tähän takaisinkutsuun kuuluvat kaikki 2017 Arctic Cat Wildcat Trail SE (Special Edition)- ja Wildcat Sport SE -ROV-ajoneuvot, joihin on asennettu vinssisolenoidit alkuperäisinä osina ja vinssien lisävarustesarjat myyty erikseen käytettäviksi vuosimallien 2014–2017 Arctic Cat Wildcat Sport- ja Wildcat Trail -ROV-ajoneuvoissa.  ROV-ajoneuvoissa on neljä pyörää, SSV-tyyliset kaksipaikkaiset istuimet ja musta runko. Ajoneuvon molempiin kylkiin on painettu ”Wildcat Trail” tai ”Wildcat Sport”. Lisäksi Special Edition ROV -ajoneuvoihin on painettu molemmille puolille ”SE”.

ONNETTOMUUDET/LOUKKAANTUMISET:

Yhtiö on saanut 49 ilmoitusta vinssien solenoidiviasta, joka on aiheuttanut viisi syttymistapausta. Loukkaantumisia ei ole ilmoitettu. 

Myyntipaikat: Arctic Cat -jälleenmyyjät kaikkialla Yhdysvalloissa 2017.2.–2017.8. keskimäärin hintaan 17 000 $ ROV-maastoajoneuvoista, joihin on asennettu vinssin lisävarustesarjat. Vinssin lisävarustesarjoja myytiin myös erikseen 2014.12.–2017.8. keskimäärin hintaan 200–600 $. 

VALMISTAJA:

Arctic Cat Inc., jonka kotipaikka on Thief River Falls, Minnesota ja joka on Georgian Augustassa toimivan Textron Specialized Vehiclesin tytäryhtiö.

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Yhteistyötaho: Transport Canada -liikenneviranomainen

Transport Canadan lehdistöjulkaisu on nähtävissä osoitteessa: http://wwwapps.tc.gc.ca/Saf-Sec-Sur/7/VRDB-BDRV/search-recherche/detail.aspx?rn=2017541&lang=eng


Yhtiö toteutti tämän takaisinkutsun vapaaehtoisesti CPSC:n nopeutetun takaisinkutsuprosessin mukaisesti. Nopeutetut takaisinkutsuprosessit toteutetaan CPSC:n kanssa toimimaan sitoutuneiden yhtiöiden aloitteesta, jotta takaisinkutsusta voidaan ilmoittaa nopeasti ja kuluttajia suojella korjaavin toimenpitein. field_rc_fast_track