Takaisinkutsu 18–017

 Takaisinkutsupäivä: 27. lokakuuta 2017

Takaisinkutsun numero: 18–017

TAKAISINKUTSUN YHTEENVETO

TUOTTEEN NIMI:

Arctic Catin vapaa-ajan maastoajoneuvot (ROV)

VAARAN AIHEUTTAJA:

Kuumeneva pakojärjestelmä voi sulattaa kuljettajan ja matkustajan istuimen takana olevat muovipaneelit ja aiheuttaa tulipaloriskin.

KORJAAVA TOIMENPIDE:

Korjaus

Asiakkaiden tulee välittömästi lopettaa takaisinkutsuttujen ROV-maastoajoneuvojen käyttö ja ottaa yhteyttä Arctic Catiin maksuttoman korjauksen ajankohdasta sopimista varten. Arctic Cat ottaa suoraan yhteyttä kaikkiin tunnettuihin tuotteen ostajiin. Jos tarvitset apua valtuutetun jälleenmyyjän löytämisessä tämän korjauksen suorittamista varten, ota yhteyttä Arctic Catiin.  

KULUTTAJA-ASIAKKAIDEN YHTEYDENOTOT: 

Arctic Cat antaa lisätietoja puhelimitse numerossa 800 279 6851 maanantaista perjantaihin kello 8.00–17.00 Pohjois-Amerikan keskisen aikavyöhykkeen (Central Time) aikaa sekä verkossa osoitteessa www.arcticcat.com ja valitsemalla Tuotteen takaisinkutsu.

TAKAISINKUTSUTIEDOT:

LAITTEET:

Tietoja tuotteesta 14 100 (lisäksi tuotetta 5 300 myytiin Kanadassa ja tuotetta 100 Meksikossa)

KUVAUS: 

Tähän takaisinkutsuun kuuluvat kaikki Arctic Catin ROV-ajoneuvojen vuosien 2014–2017 Wildcat Trail -mallit ja vuosien 2015–2017 Wildcat Sport -mallit. Takaisinkutsuttuja ajoneuvoja myytiin erivärisinä, niissä on neljä pyörää ja kaksipaikkaiset SSV-istuimet. Ajoneuvon molempiin kylkiin on painettu ”Wildcat Trail” tai ”Wildcat Sport”.

ONNETTOMUUDET/LOUKKAANTUMISET:

Yhtiö on saanut 444 ilmoitusta muovipaneelien sulamisesta, joka on aiheuttanut viisi syttymistapausta. Loukkaantumisia ei ole ilmoitettu. 

Myyntipaikat: Arctic Cat -jälleenmyyjät 2013.12.–2017.8. keskimäärin hintaan 10 500–19 500 $. 

VALMISTAJA:

Arctic Cat Inc., jonka kotipaikka on Thief River Falls, Minnesota ja joka on Georgian Augustassa toimivan Textron Specialized Vehiclesin tytäryhtiö.

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Yhteistyömaat: Kanada, Meksiko

 

Transport Canadan lehdistöjulkaisu on nähtävissä osoitteessa: http://wwwapps.tc.gc.ca/Saf-Sec-Sur/7/VRDB-BDRV/search-recherche/detail.aspx?rn=2017510&lang=eng


Yhtiö toteutti tämän takaisinkutsun vapaaehtoisesti CPSC:n nopeutetun takaisinkutsuprosessin mukaisesti. Nopeutetut takaisinkutsuprosessit toteutetaan CPSC:n kanssa toimimaan sitoutuneiden yhtiöiden aloitteesta, jotta takaisinkutsusta voidaan ilmoittaa nopeasti ja kuluttajia suojella korjaavin toimenpitein. field_rc_fast_track