Takaisinkutsu 11–079

BAD BOY BUGGIES -TUOTTEITA KUTSUTTU TAKAISIN OHJAUKSENHALLINNAN PUUTTEIDEN JA ONNETTOMUUSRISKIN VUOKSI

Takaisinkutsun numero: 11–079

Välittömästi julkaistava

26. lokakuuta 2011

Yrityksen takaisinkutsujen palveleva puhelin: (855) 738 3711 CPSC:n takaisinkutsujen palveleva puhelin: (800) 638 2772 CPSC:n numero tiedotusvälineiden yhteydenottoja varten: (301) 504 7908

VALMISTAJA:

BB Buggies Inc., jonka kotipaikka on Augusta, Georgia, ja Bad Boy Enterprises LLC, jonka kotipaikka on Natchez, Mississippi.

VAARAN AIHEUTTAJA:

Ohjauskokoonpanon varsi voi murtua ja aiheuttaa ohjauksenhallinnan menetyksen, mikä johtaa onnettomuusriskiin.

ONNETTOMUUDET/LOUKKAANTUMISET:

Yritys on saanut 15 ilmoitusta ohjauskokoonpanon varren murtumisesta. Loukkaantumisia ei ole ilmoitettu.

KUVAUS:

Tähän takaisinkutsuun kuuluvat Bad Boy LT-, Classic-, XT-, XTO- ja XT Safari -mallien sähköiset hyötykäyttöön tarkoitetut maastoajoneuvot. Hyötyajoneuvoissa on neljä pyörää, penkki-istuimet kuljettajalle ja matkustajille ja niitä on myyty maastokuvioisina, metsästäjänvihreinä, punaisina ja mustina. Ajoneuvojen kylkeen tai etuosaan on painettu teksti ”Bad Boy”.

KORJAAVA TOIMENPIDE:

Asiakkaiden tulee välittömästi lopettaa takaisinkutsuttujen hyötyajoneuvojen käyttö ja ottaa yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään tai BB Buggiesiin maksutonta ohjauskokoonpanon vaihtoa varten.

KULUTTAJA-ASIAKKAIDEN YHTEYDENOTOT:

Lisätietoja saa BB Buggiesin maksuttomasta puhelinnumerosta 1 800 774 3946 kello 8.00–17.00 Pohjois-Amerikan itäisen aikavyöhykkeen (Eastern Time) aikaa tai yrityksen verkkosivuilta osoitteessa www.badboybuggies.com.

Liittovaltion lait kieltävät tämän tai minkä tahansa muun takaisinkutsutun tuotteen myynnin ja jälleenmyynnin.

Voit tehdä ilmoituksen vaarallisesta tuotteesta tai tuotteeseen liittyvästä loukkaantumisesta menemällä verkko-osoitteeseen SaferProducts.gov, soittamalla CPSC:n palvelevaan puhelimeen numeroon (800) 638 2772 tai ottamalla yhteyttä kaukokirjoittimella numeroon (800) 638 8270, jos kyseessä on kuulorajoitteinen henkilö. Kuluttajat voivat hankkia tämän uutistiedotteen ja tuotteen turvallisuustiedot osoitteestawww.cpsc.gov. Voit tilata maksuttomat sähköpostiuutiset osoitteesta www.cpsc.gov/cpsclist.aspx.